Μαμάααα, πεινάααααω….
Μια φράση που μπορεί εύκολα να φέρει στον νου εικόνες από το σύνολο του ζωικού βασιλείου και όλες τις αναπτυξιακές φάσεις! Από τον νεοσσό που τιτιβίζει τσιριχτά με το ράμφος ανοιχτό μέχρι τον έφηβο που μπαίνει στο σπίτι, πετάει τα παπούτσια και ορμάει στην κουζίνα, για να δει τι έχει η κατσαρόλα σήμερα!  
03/05/2024
0 Comments
29/04/2024

Μια προσωπική περιπέτεια, κατά την οποία θεώρησα ότι λόγω δημοσιογραφικής ιδιότητας θα είχα έξτρα χάρη. Αμ δε.
 
2 Comments
17/04/2024

Η UNESCO είναι η υπηρεσία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που στοχεύει στην "προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας μέσω της διεθνούς συνεργασίας στην εκπαίδευση, τις επιστήμες και τον πολιτισμό".
2 Comments
11/04/2024

Που πήγαν οι Οδηγοί της Κυριακής, όλοι εκείνοι που τσούλαγαν στον δρόμο την έβδομη ημέρα της εβδομάδας το καλογυαλισμένο αυτοκίνητο ευλαβικά και εθιμοτυπικά, σαν να έκαναν διαλογισμό;
 
0 Comments
04/04/2024

Τα αυτοκίνητα εποχής κατέχουν ένα ξεχωριστό μέρος στις καρδιές των εραστών των τεσσάρων τροχών.
1 Comments
Είπαν για εμάς...
Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από όλη τη διαδικασία. Σας ευχαριστώ πολύ!!! Να είστε σίγουροι πως θα προτείνω την εταιρεία σας σε φίλους και γνωστούς.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Ταχύτατη εξυπηρέτηση και αποζημίωση
allianz direct εικόνα 445 x 445 pixels

Ψάχνεις για ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η Allianz Direct, με την πολυετή εμπειρία στις ασφάλειες αυτοκινήτων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλιση του οχήματος σας με απλές online διαδικασίες, από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας τηλεφώνου.

allianz direct εικόνα 445 x 445 pixels
screenshot σε κινητό του Allianz Roadside Assistance app

Allianz Roadside Assistance

Η Εφαρμογή - Συνοδηγός σε κάθε χιλιόμετρο!

Με το mobile application Allianz RSA, μπορείτε να ειδοποιήσετε την υπηρεσία Οδικής Βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης απ'όπου κι αν βρίσκεστε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Καταργεί την ανάγκη κλήσης στο τηλεφωνικό κέντρο Φροντίδας Ατυχήματος. Προσδιορίζει αυτομάτως την τοποθεσία σας. Μειώνει τις ενέργειες και τις διαδικασίες που απαιτούνται από μέρους σας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης.

Τώρα και με Real-time ενημέρωση μέσω χάρτη, για την άφιξη του οχήματος βοήθειας.

*Ισχύει για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έχεις κάποια

ερώτηση;