Η Ελλάδα, με τα γαλαζοπράσινα νερά και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της, αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές αλλά και για θαλάσσια αθλήματα.
15/09/2021
0 Comments
08/09/2021

Το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ και ο υδράργυρος έχει ήδη σκαρφαλώσει στα ψηλά πατώματα!
0 Comments
07/09/2021

Τα φυτά ανήκουν αδιαμφισβήτητα στα πιο όμορφα στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να μεταμορφώσει οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού του. Έμπνευση των ποιητών και αγάπη των διακοσμητών, τα λουλούδια, με την ξεχωριστή τους ομορφιά, βελτιώνουν την αισθητική και προσθέτουν φυσική ομορφιά στον οικιακό μας παράδεισο. 
0 Comments
05/09/2021

To camping συνιστά μια ιδανική επιλογή διακοπών τόσο για ένα απλό διήμερο get-away όσο και για ένα πολυήμερο ταξίδι.Παρόλο που πολλοί θεωρούν ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε “free spirits” ή στους εραστές της περιπέτειας, η αλήθεια απέχει κατά πολύ! Ακόμη και για τους λάτρεις της πόλης, η επαφή με τη φύση αποτελεί ανάγκη και έχει να προσφέρει πολλά!  
0 Comments
04/09/2021

Καλοκαιρινός έλεγχος αυτοκινήτου πριν τις διακοπές. Αφήνοντας πίσω έναν πολύ “ιδιαίτερο” χειμώνα, προχωράμε αισιόδοξοι με το βλέμμα στραμμένο στο πολλά υποσχόμενο ελληνικό καλοκαίρι!
0 Comments
Είπαν για εμάς...
Άψογοι, συγχαρητήρια, σας ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας, ήσασταν ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Άμεση εξυπηρέτηση. Με κατεύθυναν σωστά και λύσανε όλες τις απορίες μου.
Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση!
allianz direct εικόνα 445 x 445 pixels

Ψάχνεις για ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η Allianz Direct, με την πολυετή εμπειρία στις ασφάλειες αυτοκινήτων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλιση του οχήματος σας με απλές online διαδικασίες, από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας τηλεφώνου.

allianz direct εικόνα 445 x 445 pixels
screenshot σε κινητό του Allianz Roadside Assistance app

Allianz Roadside Assistance

Η Εφαρμογή - Συνοδηγός σε κάθε χιλιόμετρο!

Με το mobile application Allianz RSA, μπορείτε να ειδοποιήσετε την υπηρεσία Οδικής Βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης απ'όπου κι αν βρίσκεστε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Καταργεί την ανάγκη κλήσης στο τηλεφωνικό κέντρο Φροντίδας Ατυχήματος. Προσδιορίζει αυτομάτως την τοποθεσία σας. Μειώνει τις ενέργειες και τις διαδικασίες που απαιτούνται από μέρους σας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης.

Τώρα και με Real-time ενημέρωση μέσω χάρτη, για την άφιξη του οχήματος βοήθειας.

*Ισχύει για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έχεις κάποια

ερώτηση;