Κανονικά λέγεται αυτοκινητάδα, αλλά εμείς οι δύο είχαμε έναν άλλο κώδικα, πιο ιδιωτικό, πιο συνωμοτικό, πιο «Θέλμα κα Λουίζ» σε παραλλαγή φαμίλιας.
23/11/2023
0 Comments
16/11/2023

Η οδική οργή είναι δυστυχώς ένα φαινόμενο που όλοι λίγο πολύ συναντάμε καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους και οι περισσότεροι έχουμε δει ή ακούσει για περιστατικά, που για μια θέση parking κατέληξε κάποιος στο τμήμα..
0 Comments
13/11/2023

Αλήθεια, πώς φτάναμε στον προορισμό μας και μάλιστα στην ώρα μας χωρίς τη φωνή μέσα από app;
 
0 Comments
02/11/2023

Οδική ασφάλεια = ζώνη, χαμηλή ταχύτητα, εγρήγορση. Σωστά;
Σωστά, αλλά όχι αρκετά!
 
0 Comments
27/10/2023

Η κλειδιά, της κλειδιάς, την κλειδιά, ω κλειδιά. Μια νέα λέξη που κρύβει μια συγκεκριμένη εκδικητική συμπεριφορά αλλά και μία νέα ορθογραφία -ίσως.
 
0 Comments
Είπαν για εμάς...
Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από όλη τη διαδικασία. Σας ευχαριστώ πολύ!!! Να είστε σίγουροι πως θα προτείνω την εταιρεία σας σε φίλους και γνωστούς.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Ταχύτατη εξυπηρέτηση και αποζημίωση
allianz direct εικόνα 445 x 445 pixels

Ψάχνεις για ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η Allianz Direct, με την πολυετή εμπειρία στις ασφάλειες αυτοκινήτων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλιση του οχήματος σας με απλές online διαδικασίες, από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας τηλεφώνου.

allianz direct εικόνα 445 x 445 pixels
screenshot σε κινητό του Allianz Roadside Assistance app

Allianz Roadside Assistance

Η Εφαρμογή - Συνοδηγός σε κάθε χιλιόμετρο!

Με το mobile application Allianz RSA, μπορείτε να ειδοποιήσετε την υπηρεσία Οδικής Βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης απ'όπου κι αν βρίσκεστε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Καταργεί την ανάγκη κλήσης στο τηλεφωνικό κέντρο Φροντίδας Ατυχήματος. Προσδιορίζει αυτομάτως την τοποθεσία σας. Μειώνει τις ενέργειες και τις διαδικασίες που απαιτούνται από μέρους σας σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης.

Τώρα και με Real-time ενημέρωση μέσω χάρτη, για την άφιξη του οχήματος βοήθειας.

*Ισχύει για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έχεις κάποια

ερώτηση;